• QUI SÓC

  El meu nom és Marta Brú i sóc il·lustradora.

  Benvingut a la meva web personal, un espai dedicat a mostrar els meus últims projectes.

  Vaig iniciar la meva formació acadèmica a l'escola Massana, on vaig estudiar 3 anys de dibuix i a continuació vaig realitzar el cicle formatiu de grau superior d'il·lustració.

  Amb els meus estudis finalitzats, vaig començar la meva carrera professional treballant per a diferents editorials: Planeta Oxford (El portal Fosc), Barcanova (Fricandó) Bambú (Clida i Siru), Marge (Pinocho), Edicions del pirata (16 contes divertits i un parell de seriosos, El festival de les paraules), Baula (Els peus al cap), Intermón (Camino a la escuela) y Teide (El Mago de Oz). També he realitzat una coberta per a la revista 1.000 Dimonis de L’ APLEC (Associació Per a l'Ensenyament del Català a Perpinyà i Catalunya Nord). I m'he dedicat als contes personalitzats con Había una vez tu cuento (Javi, Saúl y el tren de la imaginación i Jeanick y Keiss en el misterio de la Torre de la Libertad)

  He il·lustrat llibres de text per a les editorials  Castellnou, Teide, Xerme (SM), Vicens Vives i Santillana, així com llibres per aprendre a dibuixar destinats al públic adult, amb l'editorial  Parramón. Fa poc he iniciat la meva trajectoria internacional publicant llibre de text per a Hachette Livre a França

  He col·laborat en el disseny del catàleg per a un cicle de cinema i moda de la Filmoteca de Catalunya i la meva il·lustració va ser una de les seleccionades com a separador interior.

  També he guanyat diversos premis: En 2016, vaig obtenir el tercer premi en el 12º Concurs d'Il·lustració i Disseny de RAIMA. També el meu cartell de la Festa Major de Gràcia va ser seleccionat en el 2015. I he estat la guanyadora del Concurs per a la portada del Catalogo Canson de l'any 2000.

  Dit això us convido a visitar la meva web, que espero sigui del vostre grat.

  Salutacions!

Cerrar mensaje política de cookies